Oscar Laso Valhondo

 

……………………………..2_8.JPG

 

He was born in Madrid (Spain). He graduated at “Conservatori Superior de Música del Liceu”, under the direction of Christoph Rhan and at the same time studied Music Pedagogy at the same Conservatory in Barcelona.

As a component of orchestra, he has taken part as a first double bass player of the “JORCAM” and he has collaborated with the “ORCAM”, “Orquestra Segle XXI”, “Bruckener Academy”, “BandArt”, “Orquestra de Castilla y León”, “Filarmonia de Barcelona”, “Camareta Musicales” and “Simfonova” and he has performed in the most renowned concert hall of Spain and in different venues from Europe.

As a performer, he has taken part of numerous and varied alternative and classical music ensembles such as “Vabhia”, “Orquesta de Flautas de Madrid”, “Tambores de Pozuelo”, “Orquesta de Cámara del Liceu” and “Orquesta de Cámara de Leganés”. He colaborates as a double bassist with 22Strings Quartet.

bandera-catalana

Va néixer a Madrid (Espanya). Es gradua al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona amb el professor Christoph Rahn, cursant paral·lelament també estudis de pedagogia de la música.

En la seva labor com a músic d’orquestra ha estat primer contrabaix de la JORCAM i ha col·laborat amb la ORCAM, l’Orquestra Segle XXI, la Bruckner Academy, BandArt, l’Orquestra de Castilla y León, la Filharmonia de Barcelona, la Camerata Musicales i la Simfonova, havent actuat en els més reconeguts auditoris de la geografia espanyola i en gran part d’Europa.

Com a concertista ha format part de múltiples agrupacions molt heterogènies, tant en música clàssica com en moderna, tals com, Vabhia, Tambores de Pozuelo, Orquesta de Flautas de Madrid i Orquesta de Cámara de Leganés.

Colabora com a contrabaixista amb el grup 22Strings Quartet.

bandera_españa

Nació en Madrid (España). Se gradúa en Barcelona con Christoph Rhan en el Conservatorio del Liceu, cursando paralelamente también estudios de pedagogía de la música.

En su labor como músico de orquesta ha sido primer contrabajo de la JORCAM y ha colaborado con la ORCAM, la Orquesta Segle XXI, Bruckener Academy, BandArt, Orquesta de Castilla y León, Filarmonia de Barcelona, Camareta Musicales,Simfonova habiendo actuado en los mas reconocidos auditorios por toda la geografía española y en gran parte de Europa.

Como concertista ha formado parte de multiples agrupaciones muy heterogéneas, tanto en música clásica como moderna, tales como,

Vabhia,Tambores de pozuelo, Orquesta de flautas de Madrid, Orquesta de Cámara del conservatorio del Liceu, Orquesta de Camara de Leganés. Colabora como contrabajista en el grupo 22Strings Quartet.