Sobre nosaltres

22STRINGS QUARTET és un quartet format per quatre músics d’àmplia trajectòria, que aporten un nou enfocament als escenaris amb programes que van de la música tradicional llatinoamericana, passant per la música europea de diverses èpoques fins arribar a la música espanyola.

Aquest quartet format per músics professionals aporta una àmplia profunditat sonora gràcies a la seva original formació instrumental i al mateix temps manté un equilibri entre sensibilitat, força i creació musical, presentant una aposta innovadora com a Conjunt de Cambra.

La seva versàtil combinació d’instruments permet l’exploració inusitada d’un variat repertori dins de l’àmbit musical de la corda. En els seus programes de concert es presenten obres originals, així com transcripcions adaptades per reconeguts músics i pels propis components d’aquesta formació.

Com a Conjunt Instrumental de Cambra “22Strings Quartet” ha rebut consell i elogis de prestigiosos músics i concertistes de nivell internacional com Guillem Pérez-Quer  i Jorge Blengini, entre altres, així com una gran acollida de crítica i públic en totes les seves actuacions.

Des de la seva aparició en el panorama musical, han actuat en nombrosos Festivals de Música, Certàmens i Festivals Internacionals de Guitarra arreu de Catalunya, Espanya i Regne Unit (“X i XII Certamen Internacional de Guitarra Miquel Llobet”, “XI Festival de Guitarra de Girona”, “Festival Transfronterer Puigcerdà-Bourg Madame”, “Bouquet Festival”, “Festival Internacional de Guitarra Maria Luisa Anido”, “Festival Vermusic – Reus Capital de la Cultura Catalana 2017”, “Garrick’s Temple” London) entre altres, així com en importants Auditoris, Teatres i concerts de múltiple format, organitzats per sòlides i variades entitats musicals i culturals.

 

…………………………………………………………flechas turquesas